Ariterm Oy ja Ariterm Service

Energiatekniikan edelläkävijällä myös huolto- ja varaosapalvelu

Ariterm Oy on palvellut eri lämmitysjärjestelmien asiantuntijana Pohjoismaissa jo pitkään. Vuonna 2013 se laajensi toimintaansa perustamalla tytäryhtiö Ariterm Servicen, joka tekee huoltotöitä kaikkialla Suomessa.

ARITERM OY – Energiatekniikan edelläkävijä

Ariterm kehittää, valmistaa ja markkinoi lämmitystekniikkaa uusiutuville polttoaineille kuten pelletti, klapi ja hake. Turvallisen lämmityksen varmistamiseksi Aritermin valmistamat kattilat ovat korkealaatuisia, toimintavarmoja ja pitkäikäisiä. Lämmitysinvestointisi biopolttoaineelle on siis tuottoisa verrattuna muihin ratkaisuihin.

Valtuutetut jälleenmyyjät ja asennuspalvelu ympäri Suomen

Ariterm:llä on valtuutettuja jälleenmyyjiä ympäri Suomen. He auttavat oikean lämmitysratkaisun valinnassa. Hyvin rakennettu asentajien verkko varmistaa että investointisi on turvallinen, taloudellinen ja luontoystävällinen myös tulevaisuudessa. Lämmitysratkaisujen kehitys tulee jatkumaan ja Ariterm pysyy sen kehityksen kärjessä.

Biolämmitysjärjestelmien tuotanto Saarijärvellä

Tuotantolaitoksmme ja pääkonttorimme sijaitsevat Saarijärvellä. Tuotteidemme päämarkkina-alueena ovat Pohjoismaat. Olemmekin Pohjoismaiden johtava biolämmitysjärjestelmien valmistaja. Valmistus tapahtuu Suomessa ja Ruotsissa, kahdessa maassa, joissa on kokemusta kylmyydestä ja tavoista kohdata se.

Kattilat myös korkeimpiin paineluokkiin

Aritermin lämmityskattiloiden valmistus on Inspectan sertifioima (H/H1 moduuli). Käytössämme ovat ISO 9001 laatujärjestelmä sekä ISO 14001 ympäristöjärjestelmä. Suunnittelemme ja valmistamme pitkäikäisiä tuotteita tehokkaaseen lämmitykseen ympäristöarvot huomioiden. Mikäli haluat kuulla aiheesta tarkemmin, ota yhteyttä.

ARITERM SERVICE OY –  huolto- ja varaosapalveluita

Ariterm Service Oy tarjoaa huolto- ja varaosapalveluita nopeasti, joustavasti ja ammattitaitoisesti koko Suomen alueella. Palvelut on suunnattu sekä vanhoille, että uusille Ariterm Oy:n asiakkaille. Me hoidamme mm. laitteistopäivitykset ja asennukset, varaosapalvelun, käyttökoulutukset, lämmöntuotannon optimoinnin ja laitteistokorjaukset.

Tarjolla on myös BioCare-huoltosopimus lämpökeskuksille. Lue lisää monipuolisista huoltopalveluistamme.