Pientalokattilat

Omakotitaloihin sopivia painelaitteita ovat lämmitysjärjestelmissä olevat pientalokattilat, joista Ariterm Oy:llä on valmistajana ja asentajana vuosikymmenten kokemus. Tutustu erilaisiin lämmityskattiloihin ja ota yhteyttä asiantuntijoihimme.

Pellettilämmitys ja pellettikattilat

Meiltä saat Pohjoismaiden ostetuimmat pellettipolttimet ja pellettikattilat korkealla palamishyötysuhteella. Valikoimaan kuuluvat myös pellettien syöttöjärjestelmät ja pellettisiilot.

Puukattilat

Myymme myös ylä- ja alapaloperiaatteen puukattilat halkojen, klapien ja talousjätteen polttamiseen. Mallimme ovat helppoja käyttää ja nopeita puhdistaa. Niissä on huomioitu mahdollisimman tehokas lämmönsiirto puita ja työtä säästäen.

Kaksoiskattilat

Kaksoiskattila antaa vapauden valita kumpaa kahdesta polttoainevaihtoehdosta käytät. Erillisiä tulipesiä voi myös käyttää rinnakkain. Mallimme yhdistävät puun ja öljyn tai puun ja pelletin. Kaksoiskattila takaa lämpimän käyttöveden riittävyyden vaativissakin kohteissa.

Öljykattilat

Meiltä saat öljykattilat pientaloihin ja suurten kiinteistöjen lämmittämiseen. Nykyaikainen öljylämmitys tarjoaa uusia mahdollisuuksia yhdistää energiavaihtoehtoja kuten kevytöljy, bioöljy, aurinkoenergia, maakaasu ja sähkö.

Aritermin pientalokattilat: