Lämmitysratkaisut

Saarijärvellä kehitetään, valmistetaan ja myydään biolämmitystuotteita

Ariterm on lämmitysratkaisujen luotettava ja asiantunteva tekijä ja toimittaja. Toimipisteemme keskeinen sijainti Saarijärvellä sekä maanlaajuinen jälleenmyyjä- ja asentajaverkosto mahdollistavat palvelut kaikkialla Suomessa. Meiltä saat pientalokattilat ja pellettipolttimet omakotitaloa lämmittäville ja isommat öljy- ja biolämmitysjärjestelmät esimerkiksi maatalouteen. Prosessilämpö mahdollistaa säästöinvestoinnit teollisuudelle. Toimitamme pellettilämpölaitokset avaimet käteen-toimituksella.

Meiltä tarjolla ovat kaikki edelläkävijän biolämmitysvaihtoehdot:

Valmistamme kattilat myös korkeimpiin paineluokkiin:

  • Valmistus on Inspectan sertifioima (H/H1 moduuli)
  • ISO 9001 laatujärjestelmä
  • ISO 14001 ympäristöjärjestelmä

Lämpöä vailla huolta ja turhia investointeja

Meiltä saat myös varaosat ja huollot lämmitysjärjestelmiin. Verkkokauppamme palvelee 24/7 ja Ariterm Service vastaa huolloista ja korjauksista. Tuotamme lämmityskattiloiden komponentteja itse, millä varmistamme nopeat toimitukset ja kokonaisratkaisun toimivuuden pitkällä tähtäimellä.

Anna asiantuntijan auttaa lämmitysratkaisun valinnassa

Mikäli et ehdi paneutua eri lämmitysratkaisuihin itse, hyödynnä myyjiemme asiantuntemusta. He kysyvät olennaiset kysymykset ja osaavat ehdottaa kohteeseen sopivinta ja kustannustehokkainta lämmitysjärjestelmää. Lämpökattilan tai -järjestelmän asennuksen yhteydessä saat myös kannattavat käyttövinkit. Ota siis yhteyttä ja tukeudu pitkän linjan ammattilaisten asiantuntemukseen!