Kiinteistöt ja maatalous

Lämmityskattilat joissa hinta ei ole ongelma

Ariterm Oy:n lämmityskattilat tarjoavat kustannustehokkaan tavan lämmittää isommatkin kiinteistöt, kuten tehdas- ja maatilarakennukset. E-sarjan kiinteistö-bioöljykattilamme ovat ylipaineisia teräslevykattiloita. Ne on tarkoitettu asuinkiinteistöihin, julkisiin rakennuksiin ja teollisuuskäyttöön. Taloudellisen, ylivoimaisen rakenteen ansiosta lämpökattilat ovat tehokkaita ja mahtuvat pieneen tilaan. Ariterm Oy:n lämmityskattilat polttavat pelletit korkealla hyötysuhteella ja puhtaasti.

Biolämmitysjärjestelmät

Ariterm on pellettilämmityksen edelläkävijä, jolle kotimaisiin bioenergialähteisiin siirtyminen on tärkeätä. Samoin se, että voimme tarjota asiakkaillemme entistä tehokkaampaa lämmitystä aiempaa pienemmin kustannuksin. Ota yhteyttä, niin asiantuntijamme räätälöivät juuri tarpeitasi vastaavan lämmityskontin tai -järjestelmän.

  • Laitetoimitukset – Pelletti 20 kW – 10 MW
  • Laitetoimitukset – Hake 40 – 500 kW
  • Hakekontit 60 – 500 kW
  • Pellettikontit 60 – 3 000 kW
  • Farmikontit hakkeelle ja pelletille 40 – 150 kW
  • Monipolttoainelämpökeskukset

Lämmitysjärjestelmä kuivuriin

Aritermin kuivurijärjestelmät ovat tehokkaita ja joustavia lämmitysjärjestelmiä, jotka voidaan liittää helposti eri kuivurivalmistajien biouuneihin tai etu-uuneihin. Kuivurijärjestelmä sopii käytettäväksi esimerkiksi klapien kuivauksessa ja ilmalämmityksessä.

Aritermin lämmityskattilat maatalouteen ja isoihin kiinteistöihin: