Ariterm toimituksia vuodelta 2015

Ariterm-osaamista on toimitettu maailmalle eri muodoissa. Fossiilisia polttoaineita on korvattu bioenergialla esimerkiksi vanhoihin öljylämpökeskuksiin tehdyillä retrofit-päivityksillä ja uusilla lämpökeskusprojekteilla. Näissä toimituksissa olemme todistaneet Biojet Multi –polttotekniikan edelläkävijyyden puupelletin poltossa.

Asiakkaitamme ovat olleet mm. Oulun Seudun Sähkö, Kalajoen Lämpö Oy ja Parikkalan kunta.

 

kuva1 kuva2
Oulun Seudun Sähkölle toimitimme 1MW:n  ja 1,5MW:n pellettilämpökeskukset edellisenä vuonna toimitettujen järjestelmien (1MW ja 400kW) jatkoksi. Tupoksen 1MW:n lämpökeskus asennettiin jo käytössä olleen öljylämpökeskuksen, joka jäi lämmityskohteen varajärjestelmäksi, viereen.

 

kuva3 kuva4

Iin Puulaaksossa (1,5MW) pellettilämpökeskus toimii hakelämpökeskuksen ensimmäisenä varajärjestelmänä.

 

kuva5 kuva6 kuva7
Parikkalan kunnalle toimitettu 3MW:n pellettilämpökeskus asennettiin toiminnassa olleen hakelaitoksen rinnalle.

 

kuva8 kuva9
Kalajoen Lämpö Oy:lle projektoimme 4MW:n järjestelmän, joka asennettiin asiakkaan rakennuttamaan vanhan POR- lämpökeskuksen laajennusosaan. Pelletti toimii kaukolämpöverkon (päälämpökeskus on Junnikkala Oy:n KPA-lämpökeskus) ensimmäisenä varakattilana.

 

kuva10 kuva11
Yhteistyö Savon Voima Oyj:n kanssa jatkuu. Kesäkuun alussa solmittiin toimitussopimus Joroisiin sijoittuvasta 3MW:n pellettilämpökeskuksesta, joka on varustettu myös 2MW:n öljykattilalla. Lämmöntuotannossa keskus on marraskuussa 2015.

 

Kiitokset asiakkaillemme sekä projekteihin osallistuneille yhteistyökumppaneille!

 

Kun sinulla on tarve lämmitystekniikalle teholuokassa 17kW – 10MW ja haluat tietää tuotteistamme ja palveluistamme enemmän, ota yhteyttä myyntiimme